ELEVII ŞCOLII POPULARE IES LA RAMPĂ

Finalul de an şcolar aduce, ca de obicei, un şir de ieşiri la rampă al elevilor Şcolii. Pentru a demonstra public abilităţile practice şi artistice dobândite în ultimele opt luni de zile, perioadă cuprinsă între octobmrie 2016 şi mai 2017, fiecare clasă din cadrul Şcolii Populare de Arte Piatra-Neamţ va prezenta în perioada imediat următoare câte un spectacol de final de an.
Astfel, joi, 8 iunie, începând cu ora 16:00, la sediul Şcolii, clasa de instrumente (percuţie, orgă şi acordeon), coordonată de profesorul Liviu Bitere, va oferi un atractiv recital al elevilor instrumentişti.
Apoi, vineri, 9 iunie, începând cu ora 17:00, la Galeria Mall, cursanţii clasei de canto – muzică uşoară (coordonatoare, Roxana Apreutesei) vor cânta şi vor dansa într-un spectacol intitulat chiar de ei „ZÂMBET DE COPIL”.
Despre vernisajul claselor de artă plastică (pictură, grafică, acuarelă), preconizat a se desfăşura marţi, 13 iunie, şi despre spectacolul clasei de actorie de pe 20 iunie, ca şi despre recitalurile claselor de pian şi canto – muzică populară, vom reveni cu amănunte în zilele viitoare.