GALA AMBASADORILOR NEMŢENI, EDIŢIA A II-A

Excelența în domenii ce vizează viața culturală și socială a județului va fi sărbătorită din nou printr-un eveniment grandios, care va avea loc către sfârșitul lunii noiembrie.

Consiliul Județean Neamț, prin Centrul pentru Cultură și Arte „Carmen Saeculare“, organizează a doua ediție a „Galei Ambasadorilor Nemțeni“. Este ocazia de recunoaștere publică a personalităților nemțene care s-au făcut remarcate pe parcursul ultimului an, iunie 2017 – iunie 2018.

Evenimentul este dedicat celor care au contribuit decisiv la dezvoltarea culturală și instituțională a spațiului românesc, extins și peste granițele țării.

Pe 23 noiembrie îi vom cunoaște, prin votul nemțenilor și al unui juriu de înaltă ținută, pe cei cu care ne mândrim la nivel județean, național și internațional.

CATEGORII NOMINALIZĂRI:

1. Artă vizuală

2. Artă plastic

3. Literatură

4. Educație și cercetare

5. Tinere valori

6. Sănătate

7. Voluntariat

8. Antreprenoriat

9. Asistență socială

10. Sport

11. Seniori remarcabili

12. Mecenat

Până la data de 1 octombrie, orice nemțean poate trimite o propune pentru premiere în cadrul galei, pe adresa de email galaambasadorilornemteni2018@yahoo.com . Propunerea trebuie să conțină CV-ul nemțeanului care aduce cinste județului prin activitatea într-unul din domeniile de mai sus, o fotografie și o recomandare.

După etapa de prejurizare, va urma votul electronic, în perioada 11 octombrie – 10 noiembrie, apoi jurizarea finală. Punctul cuminant va fi Gala Ambasadorilor Nemțeni, eveniment care va avea loc pe 23 noiembrie.

Pentru relații suplimentare, puteți suna la nr. 0799.708.708.