„HAPPY KIDS” ÎN DIRECT LA ANTENA 1, LA RĂVAN ŞI DANI!

Grupul „Happy Kids”, compus din elevi ai Şcolii Populare de Artă Piatra-Neamţ, din cadrul Centrului pentru Cultură şi Arte „Carmen Saeculare” Neamţ, grup coordonat de prof. Paula Nicorescu-Ghivirigă,  a fost invitat la emisiunea matinală găzduită de Răzvan și Dani, de la Antena 1, pentru a cânta în prima audiție melodia „Chiar de-o fi iarna grea”, compusă special pentru aceşti copii de către Mihai Alexandru.

„Happy Kids” are în componenţă 15 elevi, cu vârste cuprinse între 4 şi 17 ani, care sunt cursanţi ai clasei de canto, muzică uşoară. O parte a lor şi-au trecut deja în palmaresul personal premii şi distincţii la concursurile naţionale şi internaţionale.

După apariţia în direct la televiziunea din Capitală, grupul „Happy Kids” se pregăteşte intens pentru recitalurile pe care le va susţine în cadrul Târgului de Crăciun la Neamţ organizat de Centrul pentru Cultură şi Arte „Carmen Saeculare”. Prima apariţia va fi chiar la deschiderea Târgului de Crăciun la Neamţ, vineri, 13 decembrie, în cadrul programului artistic care va începe la ora 18:00.