UN COLIND DE SUFLET AL SURORILOR NICOLETA ȘI PAULA ANDREI

Nicoleta Lazăr Andrei și Paula Andrei sunt surorile din comuna Mărgineni, Neamț, care interpretează cântece din folclorul tradițional nemțean, comoară la care țin de când erau mici și pe care încearcă să o transmită mai departe și viitoarelor generații.

Nicoleta a fost vreme de câțiva ani solistă a Ansamblului folcloric “Floricică de la munte”, întrerupând colaborarea în vremea studenției. Cu aceeași dragoste față de folclorul românesc ca și sora ei, Paula a devenit și ea, ulterior, solistă a ansamblului, evoluând alături de artiștii Centrului pentru Cultură și Arte “Carmen Saeculare” pe scenele din întreaga țară, precum și în turneele de peste hotare.

În prag de sărbători, Nicoleta și Paula vestesc la casele dumneavoastră Nașterea Mântuitorului prin noul lor colind.

“«Am venit să colindăm», este melodia căreia i-am dat contur cu ajutorul domnului Călin Corai, dirijorul orchestrei Ansamblului, în speranța de a semăna oamenilor un grăunte de căldură și pace în suflete. Dorim ca sărbătoarea ce va veni să ne facă mai buni, să ne aducă mai multă speranță și să ne ajute să prețuim viața! Dorim tuturor multă sănătate și bucurii cât cuprinde!”, este mărturisirea celor două surori dedicate folclorului nemțean.

Acest articol a fost postat in Noutati.