Premii

Premii pentru Şcoala Populară de Arte la Concursul Naţional de Artă Plastică „Ion Irimescu” de la Suceava

Elida Rotaru şi Ovidiu Slătineanu, elevi ai clasei de arte plastice de la Şcoala Populară de Arte din cadrul Centrului pentru Cultură şi Arte „Carmen Saeculare”, au fost premiaţi la cea de-a patra ediţie a Concursului Naţional de Artă Plastică „Ion Irimescu” de la Suceava. Elev al pictorului Arcadie Răileanu, Ovidiu Slătineanu a obţinut premiul III la secţiune „Pictură” iar Elida Rotaru, elevă a aceluiaşi Arcadie Răileanu, dar şi a Lăcrămioarei Gheghici, a obţinut un premiu special în cadrul acestei secţiuni.
Expoziţia finală a ediţiei 2011 a Concursului va fi vernisată pe 28 februarie, prilej cu care va avea loc şi festivitatea de decernare a premiilor.

Elida Rotaru şi Ovidiu Slătineanu au fost invitaţi să participe şi la tabăra de creaţie organizată la sfârşitul lunii mai de Şcoala Populară de Arte din Suceava.
Participarea Şcolii Populare de Arte nemţene la această a patra ediţie a Concursului Naţional de Artă Plastică „Ion Irimescu” a fundamentat şi un parteneriat între cele două instituţii, parteneriat care îşi propune realizarea unui schimb de expoziţii, dar şi invitarea elevilor suceveni la o tabără de creaţie organizată în Neamţ.