INFORMAŢII IMPORTANTE PENTRU CONCURENŢII DE LA „FLORILE CEAHLĂULUI”

Pentru a intra în concurs, fiecare competitor care a trecut de preselecţia naţională şi persoana însoţitoare (dacă acesta este însoţit) trebuie să prezinte organizatorilor AVIZUL EPIDEMIOLOGIC, care atestă faptul ca persoana respectivă poate intra in colectivitate, document care este eliberat de medicul de familie.

Taxa de participare va fi plătită la casieria Centrului pentru Cultură şi Arte „Carmen Saeculare”.

Cheltuielile de cazare şi masă pentru concurenţii din afara judeţului Neamţ vor fi suportate de organizatori.

Concurenţii cu vârsta de până la 18 ani au dreptul la un singur însoţitor pentru care organizatorii plătesc cazarea şi masa.

Cazarea şi masa sunt asigurate în regim internat la Coelgiul Tehnic „Gheorghe Cartianu” Piatra-Neamţ, bd. Traian, nr. 165.

Cheltuielile de transport vor fi suportate de participanţi sau de către instituţiile pe care le reprezintă.

Programul repetiţiilor (la „Cinema, Mon Amour”): vineri, 13 martie 2020, ora 8:00, pentru concurenţii de la secţiunea interpetare vocală, categoriile de vârstă 9-14 ani şi 20-25 ani; sâmbătă, 14 martie 2020, ora 8:00, pentru competitorii de la secţiunea vocală, categoria de vârstă 15-19 ani, şi concurenţii instrumentişti; duminică, 15 martie 2020, ora 9:00, pentru participanţii la Gala laureaţilor.

Precizare importantă: ordinea de intrare la repetiţii este aceeaşi cu ordinea de intrare în concurs şi poate fi găsită pe siteul festivalului, la rezultatele preselcţiei naţionale.

Relaţii suplimentare: la sediul Centrului pentru Cultură şi Arte „Carmen Saeculare”, Piatra-Neamţ, str. Ştefan cel Mare, nr. 3 A, tel./fax: 0233.214.026 (luni – vineri, orele 8:00-16:00) şi pe adresele oficiale:

www.florile.ceahlaului.culturaneamt.ro/www.culturaneamt.ro/www.facebook.com/CulturaNeamt/