Vacanțe Muzicale XLVIII – RECITAL MUZICAL OFERIT DE NATALIA BARBU, ÎN A PATRA SEARĂ A VACANȚELOR

Seara a patra a ediției curente o aduce în fața publicului nemțean pe interpreta Natalia Barbu. Pe scena festivalului, basarabeanca atât de apreciată în România va fi însoțită de o formație instrumentală.

NATALIA BARBU

Natalia Barbu

Este născută la Chișinău, pe 22 august 1979, la limita dintre zodiile Leului și Fecioarei. Luptătoare, plină de strălucire, ambițioasă și foarte energică, Natalia Barbu are un adevărat cult pentru prietenie.

Provine dintr-o familie de muzicieni, în mijlocul căreia a studiat vioara încă din primii ani ai copilăriei. A început să cânte muzică ușoară de mica, apărând în diverse show-uri de televiziune pentru copii.

A absolvit Colegiul de Muzică din Chișinău, clasa de vioară, ulterior aplicând pentru admiterea sa la Academia de Muzica „Gavriil Muzicescu”, în 1999.

În plan artistic, Natalia Barbu a câștigat Concursul de la Mamaia, în 1998, trofeu care a fost considerat de ea o mare victorie și, mai ales, o confirmare a faptului că merge pe drumul bun.

În etapa următoare a carierei sale, Natalia Barbu a muncit mult, s-a perfecționat, și-a construit un repertoriu solid, și-a definitivat stilul de interpretare.

În timpul liber, Natalia adora să stea cu prietenii, să înoate. În plus, îi plac foarte mult câinii (are un rotweiller, de care nu suportă să stea departe). Mai presus de toate este dragostea sa pentru muzică.

Formaţia instrumentală Angry Band

Începând cu 1999, este solistă a formației „Millenium”, iar doi ani mai târziu își lansează primul său album, cel intitulat „Între ieri și azi”, urmat, în 2003, de un altul, „Zbor de dor”.

În 2001, la Chișinău, primește înalte distincție „Maestru în Arte al Republicii Moldova”.