S-a născut, la 1 mai 1963, într-o zonă dominată de farmecul munţilor, o zonă în care tradiţiile populare sunt perpetuate de oamenii locului – comuna Valea Ursului, judeţul Neamţ.
De mai bine de două decenii activează, cu succes, în lumea dansului popular.
A fost profesor la clasa de coregrafie a Şcolii Populare de Artă, întemeind şi coordonând formaţii de copii şi tineri: „Pui de moldoveni”, „Mugurelul”, „Pietricica” şi „Doruleţ”. Cu acestea a participat la festivaluri naţionale şi internaţionale, obţinând numeroase premii.
A fost ccoordonator al Ansamblului de dansuri „EuEtno” al Colegiului Naţional de Informatică din Piatra-Neamţ.
Din 2002, coordonează activitatea ansamblului „Floricică de la Munte”, în cadrul Centrului pentru Cultură şi Arte „Carmen Saeculare” Neamţ.
Munca sa a fost răsplătită, obţinând, în 2006, Premiul pentru cea mai bună coregrafie (“Le Sacre de choreographie”) la Festivalul Internaţional de Folclor Reims (Franţa), festival aflat sub egida C.I.O.F.F.
A iniţiat şi realizat, alături de T.V.R. Iaşi, Festivalul-concurs „Barbu Lăutaru”, cu scopul de a descoperi tinere talente ale muzicii populare din zona Moldovei.
Din 2009, a realizat, ca director interimar al Centrului pentru Cultură şi Arte “Carmen Saeculare” Neamţ: Festivalul-concurs de muzică populară pentru copii şi tineri „Florile Ceahlăului”, Festivalului Judeţean de muzică tradiţională şi religioasă „Armonii Pascale”, Festivalul de Datini şi Obiceiuri „Steaua sus răsare”, Armindeni – Ziua comunei Bicaz Chei, Pădurea de Argint, Stagiunea de Folclor, Spectacolul dedicat Zilei Europei – „Europeni prin diversitatea Tradiţiilor”, „Sărbătoarea Salcâmului”, Dragomireşti (Neamţ).
A iniţiat proiectul „Hai, Mării, la Sânziene”, 2012 – iunie şi „Sântă Maria”, 2012 – august.
A coordonat proiectul „Lumini în suflet de copil” – expoziţie de icoane şi ouă încondeiate, desfăşurat în comuna Podoleni (Neamţ).
A iniţiat şi realizat proiectul „Dragobetele Sărută Fetele”, care s-a desfăşurat în localităţile, printre altele, Bicaz – Chei, Bicaz Ardeal şi Dămuc. În urma acestui proiect s-a materializat un compactdisc cu filmul purtând acelaşi titlu.
A iniţiat Proiectul „Cercetarea Patrimoniului Material şi Imaterial din judeţul Neamţ”, pentru salvgardarea tezaurului cultural intangibil.
A fost director al Festivalului Internaţional de Folclor „Ceahlăul”, ediţia 2008 şi director al proiectului „Dor călător”, proiect derulat cu finanţare europeană.
A fost director executiv al Festivalului Internaţional „Vacanţe Muzicale la Piatra-Neamţ”, desfăşurat între 6 şi 12 iulie 2009.
Este iniţiatoarea Festivalului de Datini „Din an în an, colindăm Ceahlăul”, ediţia I, decembrie 2010, comuna Ceahlău, precum şi a Festivalului „Sărbătoare pe Ceahlău”, ediţia I, 2010 şi ediţia a II-a, 2012.
A avut iniţiativa organizării Sărbătorii Tradiţionale „Sîntiliile”, 2012 iulie.
A fost director al Festivalului Internaţional de Folclor „Ceahlaul”, ediţia 2012 şi director artistic, ediţia 2013.
Fire energică, are mereu în atenţie dezvoltarea profesională.
În domeniul ei de activitate, a abolvit cu brio cursurile de etnografie şi folclor ale Universităţii „Dimitrie Cantemir” din Iaşi.
Este absolventă, promoţia 2007, a Academiei de Studii Economice Bucureşti, Facultatea de Management, Administraţie Publică. Ulterior, a obţinut masterul în Relaţii internaţionale (la Facultatea de Istorie a Universităţii Bucureşti).