CONCURS „CE-I TRANSMIȚI LUI MOȘ CRĂCIUN?”

Centrul pentru Cultură şi Arte “Carmen Saeculare” organizează, între 23 octombrie și 24 decembrie 2017, concursul „Ce-i transmiți lui Moș Crăciun?”, la care pot participa elevii din clasele I-IV din școlile de pe întreg teritoriul județului Neamț.

 REGULAMENTUL CONCURSULUI  „CE-I TRANSMIȚI LUI MOȘ CRĂCIUN?”

  1.  Durata Concursului

Concursul „Ce-i transmiți lui Moș Crăciun?” se desfășoară între 23 octombrie și 24 decembrie 2017.

  1. Drept de participare

La concurs pot participa toți elevii din clasele I-IV din școlile de pe întreg teritoriul județului Neamț.

3. Mecanismul concursului

Înscrierea la concurs presupune expedierea unei scrisori pentru Moș Crăciun în cutia poștală a lui Moș Crăciun, amplasată în zona Curții Domnești din Piatra-Neamț.

Fiecare concurent poate participa la concurs cu o singură scrisoare adresată lui Moș Crăciun, care nu trebuie să depășească o pagină A4.

Concurentul trebuie să menționeze, pe plic sau în scrisoare, numele, prenumele, vârsta, localitatea, adresa, numărul de telefon, clasa și școala la care învață. Lipsa uneia dintre informațiile menționate atrage după sine invalidarea participantului și, implicit, neparticiparea acestuia la Festivitatea de premiere.

Scrisorile vor fi expediate până la data de 18 decembrie 2017.

  1. Premiile

Se vor acorda unsprezece premii: un singur premiu scrisorii desemnate câștigătoare și alte zece premii pentru scrisori deosebite, alese de juriul Concursului. Premiile vor consta în bani, jucării, rechizite, cărți, dulciuri etc.

  1. Desemnarea și anunțarea câștigătorului

Câștigătorii vor fi desemnați în urma clasamentului final și anunțați telefonic în cursul zilei de 23 decembrie 2017.

Festivitatea de premiere va avea loc pe scena amplasată în zona Curții Domnești din Piatra-Neamț, pe data de 24 decembrie 2017.

Câștigătorii care nu se vor prezenta la Festivitatea de premiere vor fi descalificați.

  1. Prelucrarea datelor personale

Prin participarea la concurs, părinții sau reprezentanții legali ai copiilor înscriși sunt de acord ca numele și imaginea lor să poată fi publicate în media și pe site-urile oficiale ale Consiliului Județean Neamț, Târgului de Crăciun la Neamț, Centrului pentru Cultură și Arte „Carmen Saeculare” Neamț și Inspectoratului Școlar Județean Neamț.

  1. Diverse 

 Prin înscrierea la concurs, participanții, părinții sau reprezentanții legali ai copiilor sunt de acord cu prevederile prezentului Regulament.

 Organizatorii își rezervă dreptul de a modifica prezentul Regulament pe durata derulării Concursului urmând să comunice imediat modificările la adresele http://www.craciunlaneamt.ro/, https://www.facebook.com/CraciunLaNeamt/, www.culturaneamt.ro și https://ro-ro.facebook.com/CulturaNeamt/

Pentru detalii, ne puteți contacta la sediul Centrului pentru Cultură și Arte „Carmen Saeculare” Neamț, din strada Ștefan cel Mare, nr. 3 A, tel. 0233.214.026 sau prin e-mail la adresa [email protected].