TÂRGUL DE CRĂCIUN LA NEAMT

Consiliul Județean Neamț, prin Centrul pentru Cultură și Arte „Carmen Saeculare”, organizează în perioada 17 decembrie 2017 – 1 ianuarie 2018, a doua ediție a Târgului de Crăciun la Neamț.

Deschiderea va avea loc duminică, 17 decembrie 2017. La ora 15:00, Președintele Consiliului Județean Neamț, Ionel Arsene, si copiii de la centrele de plasament vor împodobi bradul de Crăciun de lângă Turnul lui Ștefan cel Mare. Odată cu lăsarea serii, Curtea Domnească va intra în stăpânirea muzicii, a armoniilor specifice sărbătorilor de iarnă!

In zilele care vor urma, nemțenii sunt invitați să vină, în fiecare seară, pe platoul Curții Domnești, unde se vor putea bucura de evoluția invitaților speciali ai Târgului de Crăciun la Neamț, nume consacrate ale scenelor muzicale din țara și din străinătate. Iubitorii de tradiții românești vor putea să asculte colinde, să retrăiască datini și obiceiuri de sărbători ca altădată!
Târgul de Crăciun la Neamț le oferă posibilitatea copiilor să-și dovedească îndemanarea în cadrul atelierelor de creație, care se vor desfășura pe tot parcursul evenimentului, în căsuța lui Moș Crăciun. Vă așteptăm să ne fiți alături, să ne bucurăm împreună de sărbătorile de iarnă la Târgul de Crăciun la Neamț!